Medvedev posle preokreta do osmine finala Rima

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 17:38

Medvedev posle preokreta do osmine finala Rima

Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u naredno kolo Mastersa u Rimu, posle pobede nad Zapatom Miraljesom sa 2:1 (3:6, 6:1, 6:3).

Skoro dva sata je trajao meč nekadašnjeg prvog tenisera sveta i 38. tenisera iz Španije.

Dosta problema je Medvedev imao u prvom setu, ništa mu nije polazilo za rukom, Španac je to iskoristio i sa 6:3, rešio prvi set u svoju korist.

To je trgnulo Ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenisera koji je posle toga zaigrao dosta bolje i uspostavio svoj način igre na drugom po veličini terenu na Mastersu u Rimu. Drugi set je trajao samo dva minuta kraće od prvog, ali je završen sa 6:1 u korist Medvedeva.

Treći set je bio dosta izjednačen, odlučio je jedan brejk koji je Danil napravio u osmom gemu i onda još jedan posle kojeg je i upisao novu pobedu na Mastersu u glavnom gradu Italije.

Rus će u sledećem kolu igrati protiv pobednika meča Volf – Zverev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.