Medvedev osvojio masters u Šangaju

Izvor: Beta, 13.Okt.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev osvojio masters u Šangaju

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je danas titulu na mastersu u Šangaju, pošto je u finalu pobedio šestog igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva posle dva seta, 6:4, 6:1.Četvrti teniser sveta Medvedev pobedio je Zvereva posle 73 minuta i ostvario prvi trijumf u medjusobnim duelima. On je četiri puta oduzeo servis Zverevu, a spasio je pet od šest brejk lopti.On je osvojio drugu uzastopnu titulu na turnirima iz masters serije, posle Sinsinatija.Medvedev ove sezone ima skor od 59 pobeda i 17 poraza."Ovo što sam uradio u poslednjih nekoliko meseci je neverovatno. Naporno sam radio za to i nadam se da ću uraditi mnogo više", rekao je 23-godišnji Medvedev.On je igrao u šestom uzastopnom finalu i osvojio treći trofej, otkako su počeli turniri na tvrdoj podlozi u Vašingtonu, posle Vimbldona u julu. Osim dva mastersa, osvojio je i turnir u Sankt Peterburgu.Ove sezone jedan je od četvorice igrača koji su osvojili ukupno četiri titule u singlu, pored Novaka Djokovića, Rafaela Nadala i Dominika Tima.Pre današnjeg meča, Zverev je dobio sva četiri duela protiv Medvedeva, ali svi su odigrani pre ove godine."Kao što sam juče rekao, Medvedev je trenutno najbolji igrač sveta i to je neverovatno", rekao je Zverev posle meča.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Medvedev lagano dobio Zvereva i osvojio turnir u Šangaju

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2019

Danil Medvedev je šampion Mastersa u Šangaju i tako je ponovo pokazao zbog čega mu predviđaju da će biti budući broj 1. Ruski teniser je u finalu savladao Nemca Aleksandra Zvereva sa 6:4, 6:1. Četvrti teniser sveta Medvedev pobedio je Zvereva posle 73 minuta i ostvario prvi trijumf u medjusobnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.