Medvedev osvojio masters u Majamiju

Izvor: Beta, 02.Apr.2023, 22:30

Medvedev osvojio masters u Majamiju

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je večeras masters u Majamiju, pošto je u finalu pobedio 11. igrača sveta Italijana Janika Sinera posle dva seta, 7:5, 6:3.Peti teniser sveta pobedio je posle sat i 34 minuta i osvojio prvi trofej na mastersu u Majamiju. On je tako i u šestom duelu protiv Sinera ostvario šestu pobedu.Medvedev je napravio brejk u petom gemu i poveo sa 3:2, a Siner je odmah vratio brejk i izjednačio. Teniseri su posle toga osvajali gemove na svoje servise sve do 12. kada je Medvedev ponovo oduzeo servis protivniku i osvojio je prvi set.Ruski teniser poveo je u trećem setu sa 2:0 i 4:1, prednost brejka je sačuvao do kraja i osvojio četvrtu ATP titulu ove godine. Osim Majamija trijufmovao je u Roterdamu, Dohi i Dubaiju.Medvedev je ostvario 24. pobedu u poslednjih 25 mečeva, a jedini poraz doživeo je od Španca Karlosa Alkarasa u prošlonedeljnom finalu Indijan Velsa.Medvedev će od ponedeljka biti četvrti teniser sveta, a Siner će se popeti na deveto mesto.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Medvedev pokorio Majami: Rus silnom igrom srušio Sinera

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Apr.2023, 10:52

Mogao je Siner da ga ugrozi, ali je propustio svoje šanse Ruski teniser Danil Medvedev uspeo je da osvoji svoju petu Masters titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Majamiju bio bolji od Janika Sinera sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3, posle jednog sata i 34 minuta igre. Ovo je ujedno i peta titula...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.