Medvedev nezadovoljan: Znate, imate igrače poput Novaka

Izvor: B92, 12.Avg.2023, 23:00

Medvedev nezadovoljan: Znate, imate igrače poput Novaka

Ruski teniser Danil Medvedev nije bio zadovoljan brzinom loptica na Mastersu u Torontu.

Medvedeva je u četvrtfinalu eliminisao Aleks de Minor, da bi se Rus posle tog susreta "jadao" novinarima na konferenciji.

"Voleo bih da sve lopte budu brze, ali definitivno ne kažem da bi trebalo tako da bude. Morate da se prilagodite uslovima. Znate, imamo momke kao što je Novak. Siguran sam da je sve bilo drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je počinjao da osvaja Grend slemove pre 17 godina. Teren, lopte. Ali i dalje je nastavio da pobeđuje", rekao je Medvedev.

Na početku konferencije je bilo posebno interesantno, pošto je jedan novinar napravio previd, zaboravljajući Danilov US open 2021, upitao ga je šta mu je potrebno da osvoji Grend slem.

"Pričate o Grend slemu?", pitao je Medvedev.

"Da. O grend slemu", odgovorio je samouvereno novinar.

"Dobro, mislite... Kada?", zbunjen je bio Medvedev.

"Mislim generalno", rekao je novinar.

Medvedeva sada čeka Sinsinati, gde će u drugom kolu igrati sa boljim iz meča Danijel Evans – Lorenco Museti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.