Medvedev nahvalio Alkarasa: Teško je igrati protiv toga

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 16:23

Medvedev nahvalio Alkarasa: Teško je igrati protiv toga

Ruski teniser Danil Medvedev izneo je utiske posle treninga sa Karlosom Alkarasom u Torontu.

Njih dvojica su trenirali samo dan nakon što je Španac sleteo u Kanadu, gde je ove sedmice na programu Masters.

"Bio je dobar trening. Vidite koliko je talentovan. Došao je dan pre treninga. Bukvalno je sleteo i odigrao set sa mnom. Mislim da je igrao jako dobro, malo je grešio, što pokazuje koliko je talentovan. Sigurno je da nećemo mnogo trenirati zajedno, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nadam da ćemo u budućnosti igrati dosta finala i polufinala. Obično ne trenirate svaki dan sa svojim rivalima", rekao je Medvedev za "Marku".

Danil u prvi plan stavlja snagu kojom Karlos udara lopticu.

"Spojite nas i tražite da udaramo što je jače moguće i siguran sam da će njegovi udarci imati veću brzinu za oko 25 km/h. Svaki njegov udarac je potencijalni viner, teško je igrati protiv toga", dodao je Rus.

Medvedev je došao nešto ranije i odradio je trening sa Alehandrom Davidovičem Fokinom.

"Trenirao sam sa Fokinom prvog dana kada sam stigao i bili smo mrtvi. Teško je udarati lopticu zbog džet lega, iako šest sati nije velika razlika. Ali, telo je umorno od leta. Teško je udarati lopticu, mnogo se greši", kazao je Danil.

Obojica su slobodni u prvom kolu, dok će u drugom Alkaras igrati sa boljim iz meča Šelton – Sapata Miraljes, a Medvedev sa pobednikom duela Pospišil – Arnaldi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.