Medvedev menja kao Alkaras: Pomoći će mi

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 19:34

Medvedev menja kao Alkaras: "Pomoći će mi"

Ruski teniser Danil Medvedev, po ugledu na Karlosa Alkarasa, odlučio se za promenu u svom stručnog štabu.

Pored trenera Žila Servare, sa kojim sarađuje osam godina, radiće još i Žil Simon, bivši francuski teniser.

Servara će ubuduće putovati manje, što će biti prilika za Simona (39), koji se penzionisao krajem 2022, da radi više sa finalistom Australijan opena.

"On je dodatni resurs našem timu. Pomoći će nam da nastavimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napredujemo, osvajamo titule, učiniće me boljim igračem. Poznajem Žila Simona kao veoma inteligentnog igrača, koji mi može pomoći u napretku. Posebno se nadam da ću napredovati u onim segmentima koji u mojim očima ne izgledaju najbolje", rekao je Medvedev.

Simon, nekadašnji šesti teniser sveta, već je počeo da radi sa ruskim igračem.

Medvedev je posle Melburna napravio pauzu od nedelju dana, nakon čega je počeo da trenira na akademiji Patrika Muratoglua.

Simon će sigurno biti sa Medvedevim u Madridu i Monte Karlu, dok će Servara, kao i obično, putovati u Indijan Vels i Majami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.