Medvedev lako protiv bivšeg Rusa

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 19:18

Medvedev lako protiv "bivšeg" Rusa

Ruski teniser Danil Medvedev slavio je u duelu šesnaestine finala protiv Aleksandera Ševčenka na turniru u Dubaiju.

Četvrti reket sveta je za 89 minuta slavio sa 2:0 u setovima.

Po setovima je bilo 6:3, 7:5, protiv tenisera koji je početkom ove godine izabrao da u budućnosti predstavlja Kazahstan ispred Rusije u kojoj je rođen.

Medvedev će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između Sumita Nagala i Lorenca Sonega.

Prethodno je Jirži Lehečka bio bolji od Martona Fučoviča 6:4, 3:6, 7:5 i tako zakazao duel protiv Karena Hačanova koji je porazio Luka van Aša 6:2, 6:3.

Kristofer O'Konel je bio bolji od Maksimilijana Marterera 6:2, 6:4 i igraće protiv Huberta Hurkača, dok će Artur Kazo na megdan Andreju Rubljovu nakon što je prethodno lako izašao na kraj sa Lorencom Musetijem 6:2, 7:6.

Igo Umber će igrati protiv Endija Marija nakon što je prethodno savladao Gaela Monfisa 4:6, 6:3, 6:3. Bolji iz duela Jakuba Menšika i Borne Ćorića će igrati sa Alehandrom Davidovičem Fokinom koji je pobedio Fabijana Marošana 6:3, 4:6, 6:1.

Turnir u Dubaiju je na programu do drugog marta. Nagradni fond iznosi gotovo tri miliona dolara. Titulu brani Danil Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP DUBAI: Medvedev preslišao "bivšeg Rusa"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Važna pobeda....Završen je dan na ATP turniru u Dubaiju i zatvorio ga je pobedom ruski teniser Danil Medvedev. Medvedev imao je susret sa "bivšim Rusom", a sada Kazahstancem Aleksanderom Ševčenkom...Dobro ga je namučio Ševčenko, ali je slavio Medvedev rezultatom 2:0...Po setovima bilo je 6:3,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.