Medvedev i Cicipas u polufinalu turnira u Beču

Izvor: B92, 27.Okt.2023, 19:24

Medvedev i Cicipas u polufinalu turnira u Beču

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Beču, pošto je pobedio sunarodnika Karena Hačanova sa 6:3, 3:6, 6:3.

Branilac titule i prvi nosilac na turniru u Beču je slavio posle dva sata i 17 minuta igre i tako stigao do svoje 63. pobede u sezoni, čime je izjednačio svoj lični rekord iz 2021. godine.

"Nadam se da ću upisati bar još jednu pobedu, ali nikad se ne zna. Tenis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jak sport, imamo jake protivnike... Imao sam neverovatnu sezonu, ali još nije završena, pa želim da pokušam da je završim u dobrom stilu", rekao je Medvedev.

Na putu ka toj još jednoj pobedi, čime bi oborio lični rekord, stajaće mu Grk Stefanos Cicipas koji je u drugom četvrtfinalu pobedio hrvatskog tenisera Bornu Goja sa 7:6(4), 7:5.

Medvedev i Cicipas su do sada odigrali 12 mečeva i uspešniji je ruski teniser pošto je upisao osam pobeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.