Medvedev: Novaka sad možete da pobedite

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Novaka sad možete da pobedite

Ruski teniser pričao je o svom narednom protivniku na turniru u Melburnu.

Novak Đoković i Danil Medvedev sastaće se u osmini finala Australijan opena u svom trećem međusobnom duelu. Rus za svog narednog protivnika kaže da ne igra na nivou na kojem je igrao nekada.

- Ono što mogu da kažem je to da on ne igra kako je igrao ranije. To je jednostavno moj osećaj. Ranije, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio mlađi, gledao sam ga na TV-u kada igra protiv Mareja ili nekog drugog po pet sati i ne pada ni na trenutak - kazao je Medvedev.

Medvedev je objasnio zašto Novak nije isti sada kakav je bio ranije.

- Sada nije isto jer postoji šansa da ga pobedite. Zato je prošle godine triput izgubio od 'Next Gen' igrača, tako da ću ja tražiti svoju šansu - dodao je ruski teniser.

Srbin i Rus igraju u ponedeljak od 10.30 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.