Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2023, 10:57

Medvedev: Mislim da nikada nisam imao ovako dobar početak sezone

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je da voli da igra na tvrdim podlogama i dodao da očekuje dobre rezultate u nastavku sezone na turnima na šljaci, prenose američki mediji. Medvedev je sinoć osvojio masters u Majamiju, pošto je pobedio Italijana Janika Sinera 7:5, 6:3. On je trijumfom na Floridi stigao do 18. titule na turnirima na tvrdoj podlozi, a ukupno 19. u karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Medvedev: Da se ja pitam, igralo bi se samo na tvrdoj podlozi

Izvor: B92, 03.Apr.2023

Danil Medvedev je na impresivan način stigao do četvrtog pehara u sezoni...U finalu turnira Serije ATP 1.000 u Majamiju pobedio je Janika Sinera sa 7:5, 6:3 i tako stigao do 29. pobede u sezoni u 32 meča..."Da se ja pitam, igralo bi se samo na tvrdoj podlozi, ali, potpuno razumem da to ne bi bilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.