Medvedev, Cicipas i Fric u osmini finala Australijan opena

Izvor: Beta, 22.Jan.2022, 10:44

Medvedev, Cicipas i Fric u osmini finala Australijan opena

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je danas pobedio Holandjanina Botika van de Zandšulpa sa 6:4, 6:4, 6:2.Šampion Ju Es Opena se posle pobede nad Nikom Kirjosom u prethodnom kolu suočio sa zvižducima domaće publike, ali nije imao takvih problema na Margaret Kort Areni kada je prošao u četvrto kolo Australijan opena četvrtu godinu zaredom."Reći ću to ovako - lakše je igrati protiv momka iz Holandije nego protiv momka iz Australije u Australiji, u Melburnu", rekao je drugi teniser sveta pre nego što je publici ponudio nekoliko saveta za dobru vezu."Svaka dobra veza mora imati uspone i padove. Nadam se da će biti više dobrih nego loših vremena, inače neće ići", rekao je Medvedev.Prošlogodišnji finalista će u osmini finala igrati protiv 70. tenisera sveta, Amerikanca Maksima Kresija, koji je bio bolji od Australijanca Krisa O'Konela sa 6:2, 6:7, 6:3, 6:2.Grk Stefanos Cicipas, četvrti teniser sveta, plasirao se u osminu finala nakon što je bio bolji od Francuza Benoe Pera sa 6:3, 7:5, 6:7, 6:4.Njegov naredni protivnik biće Amerikanac Tejlor Fric koji je eliminisao Španca Roberta Bautistu Aguta sa 6:0, 3:6, 3:6, 6:4, 6:3 da bi se konačno plasirao u osminu finala ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kecmanović sutra ujutru protiv Monfisa u osmini finala AO

Izvor: Danas, 22.Jan.2022

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, u nedelju, srpski teniser Miomir Kecmanović će se boriti za plasman u četvrtfinale protiv Francuza Gaela Monfisa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.