Međedović u polufinalu čelendžera u Lidenšajdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2022, 16:38

Međedović u polufinalu čelendžera u Lidenšajdu

Mladi srpski teniser Hamad Međedović (18) plasirao se danas u polufinale čelendžera u nemačkom Lidenšajdu pošto je ubedljivo savladao Italijana Marka Čekinata sa 6:1, 6:1.

Rival Međedoviću u polufinalu turnira na šljaci biće bolji iz duela između Čileanca Nikolasa Harija i Argentinca Santjaga Rodrigeza Taverne koji je na programu kasnije danas.

U drugom polufinalu takmičenja u Lidenšajdu sastaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se Slovak Jozef Kovalik i Kinez Žinžen Ženg.

Čekinato je nekadašnji 17. teniser sveta, a 2018. napravio je veliko iznenađenje u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisavši najboljeg srpskog tenisera Novak Đokovića.

Hamad Međedović je trenutno 395. teniser na ATP listi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Međedović do polufinala nakon ubedljive pobede

Izvor: B92, 01.Jul.2022

Srpski teniser Hamad Medjedović plasirao se u polufinale ATP čelendžera u Lidenšajdu, posle pobede u dva seta (6:1, 6:1) nad Italijanom Markom Čekinatom...Kvalifikant iz Novog Pazara i 395. na ATP listi na turniru u Nemačkoj je za nepun sat igre savladao četvrtog nosioca i za 229 pozicija bolje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.