Međedović protiv Kobolija u prvom kolu Rolan Garosa

Izvor: SandzakPress.net, 25.Maj.2024, 12:43

Međedović protiv Kobolija u prvom kolu Rolan Garosa

Teniser Srbije Hamad Međedović igraće u prvom kolu Rolan Garosa protiv Italijana Flavija Kobolija, odlučeno je žrebom. Koboli je ove sedmice stigao do finala ATP turnira u Ženevi i trenutno je 56. igrač planete. Ukoliko savlada Kobolija, kvalifikant i svetski reket broj 134. iz Novog Pazara u drugom kolu odmeriće snage s boljim iz duela između Britanca Danijela Evansa (60. na ATP listi) i 13. nosioca Holgera Runea iz Danske (13. na ATP listi). Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu na terenima Rolan Garosa počinje u nedelju, 26. maja i traje do 9. juna, a nagradni fond iznosi 24.961.000 evra. Prvi nosilac i branilac titule u Parizu je srpski teniser Novak Đoković. The...

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MUKU JE MUČIO RUD: Norvežan ipak uspeo da zakaže duel sa Novakovim dželatom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2024

Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u finale ATP turnira u Ženevi koje će igrati istog dana. U meču protiv Italijana Flavija Kobolija, Norvežanin je na pravi način završio posao koji je počeo dan ranije, ali je prekinut zbog kiše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.