Međedović imao meč loptu, pa izgubio u Bazelu

Izvor: B92, 21.Okt.2023, 16:37

Međedović imao meč loptu, pa izgubio u Bazelu

Srpski teniser Hamad Međedović ispao je u prvom kolu kvalifiakcija za ATP turnir u Bazelu.

Međedović je posle dva sata i 10 minuta igre izgubio od Benjamin Hasan, 161. igrač sveta - 6:2, 5:7, 7:6.

Bio je ovo drugi uzastopni poraza Međedovića na startu kvalifikacija, pošto je prethodno u istoj fazi izgubio i u Antverpenu.

Hasanu su u prvom setu bila dovoljna da brejka da dobije ovaj deo igre, pa je Međedović svoju šansu morao da traži u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << setu.

Velika borba vodila se u drugom setu, Međedović je spasio dve brejk lopte u petom gemu i uspeo u 12. gemu da dođe do prvog brejka u meču, koji mu je doneo i izjednačenje u setovima.

U odličujućem setu Hasan je brejk šansu imao u petom gemu, ali je srpski teniser uspeo da je spase. U 10. gemu Međedović je imao meč loptu i priliku da rešio ovaj meč, ali se Hasan nije predao.

Produžio je set i na kraju ga dobio u taj-brejku ubedljivo sa 7:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.