Međedović: Mogu daleko da doguram

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 22:03

Međedović: Mogu daleko da doguram

Teniser iz Srbije Hamad Međedović kaže da je maštao da igra na turniru zajedno sa Novakom Đoković, Stenom Vavrinkom i drugi asovima.

"Utisci su sjajni sve odrađeno vrhunski. Naravno, da mi znači mnogo ovaj turnir, puno je zvezda ovde, čast mi je, maštao sam o ovome. Voleo bih da odigram najbolje što znam, verujem da mogu daleko da doguram. Ipak, nikakav konkretan cilj nisam postavio”, istakao je Hamad Međedović, koji se u prvom kolu sastaje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gregorom Barereom.

Osvrnuo se i na teniski kompleks, mada nije imao prilike da od dolaska u Republiku Srpsku mnogo šeta Banjalukom.

“Lepa je Banjaluka, ali sada nisam imao priliku baš mnogo da se šetam. Što se tiče samih terena, vidim da su izuzetno dobri, mada je vreme malo hladnjikavo, samo da nema kiše, ostalo je sve super", rekao je Međedović.

Obelodanio je Međedović i gde će igrati posle Srpska open.

“Plan je da posle ovog turnira nedelju dana treniram, zatim odlazim na neke čelendžere, pa Rolan Garos”.

Kada su očekivanja za nastavak sezone u pitanju, nada se mladi teniser da će napredovati kako vreme bude odmicalo.

Verujem da je ključ u meni, ako odigram dobro i dam sve od sebe da pokažem ono što znam, verujem da mogu da prođem dobro”.

Saradnja sa Viktorom Troickim ide uzlaznom putanjom, a i na to se osvrnuo teniser.

Sa Viktorom nisam mnogo pričao, obično to radimo pred meč, uglavnom se super se slažemo. Već par meseci zajedno radimo”.

Ako prođe prvo kolo, Međedović ide na nekog od srpskih igrača.

“Nisam preterano razmišljao o tome, veći mi je fokus da u prvom kolu igram dobro i pobedim. Onda ćemo videti. Imam pozitivnu tremu, mislim da će doći dosta ljudi, čaki i mojih prijatelja”.

Velika su očekivanja od Međedovića, ali kako ističe zbog toga ne oseća pritisak.

“Ne osvrćem se mnogo na te komentare po pitanju velikih očekivanja. Imam još dosta da radim, na dobrom sam putu, samo mi je fokus da dam sve od sebe na svakom meču, da napredujem iz dana u dan sve više, pa ćemo videti dokle ću dogurati”, objasnio je Međedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.