Mediji u regionu o Đokoviću: Šampionski gen, fascinantna mentalna snaga

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji u regionu o Đokoviću: Šampionski gen, fascinantna mentalna snaga

Osvajanje osme titule na Australijan openu i povratak srpskog tenisera Novak Đokovića na čelo ATP liste, glavna je vest i u medijima u regionu.
Hrvatski portal Indeks, pod nalsovom "Neverovatni Đoković preokretom osvojio 17. grend slem" piše da je srpski teniser u neverovatnom finalu Australijan opena pobedio Dominika Tima.

"Sve smo videli u ovom finalu u kojem je Đoković ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokazao fascinantnu mentalnu snagu koja mu je donela većinu turnira u karijeri", piše Indeks.
Podgoričke Vijesti o trijumfu Đokovića pišu pod naslovom "Šampionski gen: Đoković osvojio osmu titulu u Melburnu".
"Šampioni se i rađaju i stvaraju - Novak Đoković je šampion, veliki šampion. Srpski teniser je osvojio osmu titulu na Australijan openu, u isto toliko finala, ukupno 17. grend slem trofej u karijeri. Đoković je gubio od sjajnog Dominika Tima 2:1 u setovima, izgledalo je da je njegova igra u rasulu, u drugom i trećem setu je izgubio i servis, u pojedinim trenucima i živce. Međutim, po ko zna koji put u karijeri pokazao je izuzetnu psihičku stabilnost i snagu, kao da se 'resetovao' na pauzi između trećeg i četvrtog seta, izašao na teren sa dominantnim stavom i kontrolisao meč", ističu Vijesti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.