“Meč sa Novakom - ostvarenje sna”

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Meč sa Novakom - ostvarenje sna”

Mladi kanadski teniser Denis Šapovalov izjavio je da bi meč protiv Novaka Đokovića bio ostvarenje sna.

Novak Đoković uspešno je savladao Žo Vilfreda Congu na Australijan openu, pa će njegov naredni protivnik biti Kanađanin Denis Šapovalov. Dvojica tenisera nisu se do sada sastajali, ali je mladi teniser (19 godina) ushićen što će ukrstiti rekete sa najboljim teniserom današnjice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Kanađanin je u drugom kolu Australijan opena savladao Japanca Taro Danijela.

- Bio je ovo još jedan dobar meč za mene. Znao sam da će da bude teško, ali sam srećan što je sve završeno u tri seta. Nisam to očekivao, da budem iskren. Ponosan sam - ocenio je 19-godišnjak.

Naredni rival biće mu najbolji teniser sveta Novak Đoković.

- Novak je jedan od velikana kojima sam se divio, koji su mi bili uzori dok sam odrastao. Igrao sam dobro do sada, ako tako bude i u narednom meču, imaću šansu. Ponosan sam što sam u trećoj rundi. Osećam da igram bolje, ali ne želim da stanem sada. Hoću da jednog dana budem poput Novaka ili Zvereva. To je san. Večernji meč na Rod Lejver Areni protiv Novaka bio bi ostvarenje sna - rekao je Kanađanin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Pre dve godine bio bih samo srećan da igram sa Novakom"

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 20:31

Mladi kanadski teniser Denis Šapovalov kaže da mu je igra napredovala i da će pokušati sve da namuči najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića...Šapovalov je još tinejdžer, ima samo devetnaest godina i pokazao je veliki potencijal prethodnih sezone...Igra mu još napreduje, a prema njegovim rečima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.