Marko Djoković izgubio u prvom kolu

Izvor: Beta, 04.Maj.2010, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Djoković izgubio u prvom kolu

BEOGRAD, 4. maja 2010. (Beta) - Srpski teniser Marko Djoković izgubio je u utorak u prvom kolu Srbija opena od Italijana Alesija di Maure sa 1:2, po setovima 7:6, 5:7, 0:6.

Prvu deonicu su obeležile duple greške oba tenisera. Marko Djoković je napravio prednost od 5:2, posle čega je popustio i dozvolio Di Mauru da izjednači na 6:6, ali je u taj brejku (7:5) ipak uspeo da dobije prvi set.

Drugi je prošao u dosta izjednačenoj igri oba tenisra, a Italijan po prvi put u meču stigao je do prednosti od 2:1 i nakon njegove kratke dominacije Djoković je uspeo da povede sa 5:3.

Di Mauro je izjednačio, iskoristio greške mladog srpskog tenisera i dobio drugi set sa 7:5. U odlučujućem setu je presudilo iskustvo, Djokoviću je popustila koncentracija, kada je njegov protivnik završio sa 6:0. Di Maura u sledećem kolu očekuje četvrti nosilac turnira Stanislas Vavrinka, a ukupni fond je 424.950 evra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serbia Open: Marko imao dve meč lopte

Izvor: Sportal.rs, 04.Maj.2010

Srpski teniser Marko Đoković izgubio je u prvom kolu Srbija opena od Italijana Alesija di Maure sa 1:2 (7:6, 5:7, 0:6) iako je u drugom setu imao dve meč lopte za prvu ATP sing pobedu.

Nastavak na Sportal.rs...

Ispao Marko Đoković

Izvor: RTV Pink, 04.Maj.2010

. . . Srpski teniser Marko Đoković izgubio je danas u prvom kolu Srbija opena od Italijana Alesija di Maure sa 1:2, po setovima 7:6, 5:7, 0:6. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.