Marin Čilić operisan

Izvor: B92, 22.Jan.2023, 01:33

Marin Čilić operisan

Hrvatski teniser Marin Čilić objavio je na svom Tviter profilu da se nakon povrede podvrgnuo operaciji kolena.

Osamnaesti igrač na ATP listi početkom januara je objavio da se usled povrede kolena povlači sa Australijan opena.

Hrvatski teniser je odlučio da problem sa učestalim povredama kolena reši operacijom.

"Nekoliko izazovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelja do početka 2023. Posle konsultacija sa raznim specijalistima, doneo sam tešku odluku da se podvrgnem operaciji kolena jer mi se činilo da je to najbolja opcija za dugoročno popravljanje povrede. Srećom, procedura je prošla onako kako smo se nadali", napisao je Čilić na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čilić “rešio problem” zbog kog je propustio AO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Jan.2023

On bi se mogao podvesti i među favorite na ovom turniru Hrvatski teniser Marin Čilić je zbog povrede kolena morao da propusti ovogodišnji Australijan open. Povukao se pred sam početak turnira, a sada je putem svog Tviter profila i objavio da je sanirao problem koji ga je onemogućio u Australiji....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.