Saša Vujačić i Marija Šarapova prodaju kuću

Izvor: Blic, 10.Apr.2012, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vujačić i Marija Šarapova prodaju kuću

Saša Vujačić NBA košarkaš, koji je veren s ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, odlučio je da proda svoju luksuznu vilu u Kaliforniji jer će par uskoro potražiti novo mesto za zajednički život.

Vujačić je kuću u mirnom kraju Rančo Palos Verdes kupio još 2005, a u njoj je živeo s roditeljima, sestrom i bratom, a njena početna cena na tržištu je 2,7 miliona dolara.

Vila se prostire na površini od 400 kvadrata, ima četiri spavaće sobe, četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kupatila, dve dnevne sobe, teretanu, otvoreni bazen, koji je okružen zelenilom. Popularni par bi trebalo da se venča na jesen, pa se pretpostavlja da traga za novim zajedničkim domom.

Povezane vesti: Ceca ostaje bez dela kuće u Ljutice Bogdana Donald Tramp prodao kuću Albanac ubio Srbina i dvojicu ranio jer nisu hteli da mu prodaju kuću

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šarapova želi nešto luksuznije: Saša Vujačić prodaje kuću u Kaliforniji! (Foto)

Izvor: Svet, 10.Apr.2012

Košarkaš Saša Vujačić, verenik teniserke Marije Šarapove, prodaje kuću za 2,7 miliona dolara, koju je od 2005. delio sa roditeljima, sestrom i bratom. Luksuzna vila nalazi se u mirnom delu Kalifornije, i poseduje impozantan dnevni boravak, trpezariju u kojoj se ističu ručno ukrašene pločice,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.