Marija Šarapova - bombondžija

Izvor: Mondo, 20.Avg.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šarapova - bombondžija

I dok se njene koleginice iz belog sporta uglavnom bave modom, ona je odlučila da pokrene sopstvenu proizvodnju slatkiša "Sugarpova".

Jedna od trenutno najseksepilnijih i najboljih teniserki sveta, Marija Šarapova (25), u ponedeljak je u Njujorku otvorila prvu u nizu svojih prodavnica slatkiša "Sugarpova" u kojima će da se prodaje 12 vrsta gumenih bombona sa svojim "potpisom".

Pored standardnih gumenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << medica tu si i bombone u obliku teniskih loptica, usana, cipela sa visokim potpeticama, paukova... a svaki ukus je, kaže Marija, pažljivo biran.

"Ovo je najuzbudljivi projekat koji sam ikada uradila jer je u pitanju moja investicija, moj biznis i moj novac. Oduvek sam želela da se bavim slatkišima."

Možda publiku US Opena, koji počinje naredne nedelje i gde je postavljena za trećeg nosioca, počasti i svojim bombonama.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.