Mari zaustavljen i u Vinston-Sejlemu

Izvor: RTS, 20.Avg.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari zaustavljen i u Vinston-Sejlemu

Britanski teniser Endi Mari nastavio je sa porazima i na turniru u Vinston-Sejlemu gde je već u prvom koli eliminisan od Tenisa Sandgrena sa 2:0 u setovima. Meč je trajao 2 sata i 11 minuta, a Sandgren je slavio posle 7:6/10:8/ i 7:5.
Endi Mari se posle više od šest meseci pauze zbog povrede vratio na mastersu u Sinsinatiju gde je eliminisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na samom startu i očekivao je da će na turniru u Vinston-Sejlemu izboriti bolji plasman.

Pružio je mnogo veći otpor Tenisu Sandgrenu, koji je trenutno 73. na listi najboljig tenisera, ali nije uspeo da dođe do šanse za plasman u drugo kolo.
Amerikanac Sandgren će se u naternom meču sresti sa Denisom Šapovalovom, a Mariju ostaje nada da će se na narednom turniru uspešnije vratiti na teren.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.