Mari preko Norija do četvrtfinala Pekinga

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari preko Norija do četvrtfinala Pekinga

Endi Mari, nekadašnji najbolji teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu pobedom nad sunarodnikom Kameronom Norijem.

Mari je posle velike borbe i tri seta prošao među osam najboljih u prestonici Kine – 7:6 (6), 6:7 (4), 6:1.

Endi, 503. teniser sveta, ostvario je dve pobede zaredom, što mu se na ATP turu nije desilo godinu dana.

Nekada prvog tenisera sveta u borbi za polufinale očekuje meč sa Dominikom Timom ili Džidže Džangom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mari je solidno servirao, imao još dosta prostora za napredak, a raduje broj osvojenih poena na drugi servis, čak 68 odsto (27/40).

U trećem setu Britanac nas je podsetio da ima još štošta da pruži tenisu i svi s nestrpljenjem čekaju njegov naredni meč.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mari: Potpuno sam raz**ban

Izvor: B92, 02.Okt.2019

Britanski teniser Endi Mari nije se dobro osećao tokom duela u Pekingu...Mari je savladao sunarodnika Kemrona Norija sa 2-1 u setovima i plasirao se u čevtvrtfinale Pekinga...Nekada prvi teniser planete je osvojio prvi set, a onda loše započeo drugi...Nori je došao do prednosti od 5:2 u tom delu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.