Mari i Lendl se ponovo prekinuli saradnju

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 11:58

Mari i Lendl se ponovo prekinuli saradnju

Nekada prvi teniser sveta Britanac Endi Mari i njegov trener Ivan Lendl ponovo su prekinuli saradnju, preneli su britanski mediji.

Mari je po treći put u karijeri prošle godine angažovao Lendla kao trenera, da bi se sada obostrano dogovorili da se ponovo raziđu.

Mari je sa mnogo zahvalnosti govorio o Lendlu.

"Ivan je bio pored mene u najvećim trenucima u mojoj karijeri i ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mu zahvalim dovoljno za sve što je za mene uradio. On je jedinstven lik, koji me je naučio mnogo toga", rekao je Britanac.

Dok je sarađivao sa Lendlom, Mari je dva puta osvojio Vimbldon, jednom US Open i dve zlatne olimpijske medalje.

Mari se trenutno nalazi na 42. mestu na ATP listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PO TREĆI PUT: Razišli se Marej i Lendl

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Britanac je nekadašnjeg tenisera ponovo angažovao prošle godine...Nekadašnji prvi teniser sveta Britanac Endi Marej i njegov trener Ivan Lendl ponovo su prekinuli saradnju, prenose britanski mediji...Marej je prošle godine po treći put angažovao Lendla, ali su sada postigli obostrani dogovor da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.