Mari dobio prvi ATP meč od januara

Izvor: RTS, 24.Sep.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari dobio prvi ATP meč od januara

Britanski teniser Endi Mari ostvario je prvu pobedu u singl konkurenciji na ATP nivou od januara meseca. Mari je na startu turnira u Žuhaju elminisao Amerikanca Tenisa Sandgrena, rezultatom 6:3, 6:7 (6-8), 6:1.
Endi je imao velikih problema sa povredama i nakon operacije se vratio dobrim nastupima u dublu, ali u pojedinačnoj konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije imao mnogo sreće.

Ipak, na turniru u kineskom gradu je konačno upisao trijumf i to za dva sata i 40 minuta igre.
Mogao je da reši pitanje pobednika i u drugom setu, pošto je prvi rešio u svoju korist, ali su ga koštale ptopuštene meč lopte i neizvesna završnica tog dela pripala je rivalu.
Ipak, Mari je ušao maksimalno u odlučujući set i rešio ga u svoju korist sa samo jednim izgubljenim gemom.
On će se u sledećoj rundi sastati sa 31. igračem sveta Aleksom de Minorom.
Mari je nastupao na turnirima niže kategorije, ali mu je ovo prva ATP pobeda još od 1. januara, kada je u Brizbejnu pobedio Džejmsa Dakvorta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.