Mari: Nikad nisam imao ovako težak period

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 00:26

Mari: Nikad nisam imao ovako težak period

Endi Mari, bivši broj jedan svetskog tenisa, nikako ne uspeva da uđe u željenu formu.

Britanac je nedavno zaustavljen u prvom kolu turnira u Marseju od Čeha Tomaša Mahača.

Britanac je priznao da mu ne ide kako želi.

"Teniski gledano ovo nije dobar start godine. Nikad nisam imao ovakav period kao profesionalac. Bilo je teško, novo iskustvo za mene, mada ne najlepše, ali dobro je imati ih i naučiti nešto iz svega. Kada budem sredio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << redove i počeo bolje da se osećam, nadam se da ću biti i snažniji, jer je ovo bilo baš teško. Ne pobeđujem koliko bih to želeo, nadam se da ću uskoro okrenuti list", kaže Mari.

Endi je upitan da li to ima veze sa fizičkim ili psihičkim umorom.

"Verovatno se radi o kombinaciji obe stvari. Fizički se ne osećam kao kada sam imao 20 godina, teško je kada si u tridesetim i pokušavaš da ostaneš na ni vou da se takmičiš sa najboljim igračima. Znam da mogu da igram mnogo bolje nego sada", dodao je teniser iz Danblejna.

Endi je rekao da se promenila i struktura njegovih navijača.

"Kada sam bio u dvadesetim imao sam uglaavnom mlađe navijače koji su dolazili da traže autograme. Sada su to mahom stariji, koji mi kažu, 'sjajno je što se boriš i dalje, inspirisao si me da počnem i ja da treniram'. Tako da se i demografija promenila", zaključio je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.