Mari: Možda bi trebalo da igram Čelendžere VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 14:12

Mari: Možda bi trebalo da igram Čelendžere VIDEO

Nekada najbolji teniser sveta Endi Mari beleži očajne rezultate u 2024. godini.

U utorak je u Maresu doživeo četvrti uzastopni poraz, a računajući kraj 2023, igubio je poslednjih šest mečeva.

Bolji od njega bio je 66. igrač sveta, Čeg Tomaš Mahač sa 7:5, 6:4.

"Odigrao je dobar meč, sjajno je servirao, bio veoma precizan, ali voleo bih da sam bolje vraćao servise", opisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mari svoj novi poraz.

Pre Mahača, Škot je ove godine gubio od Benoe Pera u Monpeljeu, Tomasa Ećeverija na Australijan openu i Grigora Dimitrova u Brizbejnu.

"Ono što se dešava na treningu ne mora uvek da se prenese na meč. Kada sam 2016. godinu završio kao broj 1 na svetu, trener mi je rekao da sam cele godine osvojio jedan ili dva seta na treninzima. Ove godine, osvojio sam skoro svaki, ali ne mogu da dobijem nijedan meč. A računaju se samo takmičenja. Možda bi trebalo da igram Čelendžere", kaže 49. igrač sveta.

Međutim, Britanac nema nameru da odustane.

"Najlakša stvar za mene bi bilo da završim karijeru. Ali nastavljam jer volim igru, volim da treniram. U ovom trenutku, bez sumnje, nije lako takmičiti se. Ali ono što se dešava neće uticati na moju karijeru. Nema serije poraza koja će promeniti ono što sam ostvario kada sam bio spreman i imao dva kuka. Ali kada gubiš mečeve, gubiš i samopouzdanje", zaključio je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.