Mari: Moram da budem oprezan

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 22:03

Mari: Moram da budem oprezan

Endi Mari, bivši broj jedan svetskog tenisa, još ne pomišlja da prekine karijeru.

Britanac se ove nedelje vratio u Top 100 na ATP listi, prvi put od maja 2018. godine i trenutno je na 95. mestu.

Ove nedelje takmiči se na turniru u Roterdamu, takmičenju za koje je dobio posebnu pozivnicu organizatora.

Endi kaže da mu kraj karijere još nije na umu i da se nada da još može dobro da igra. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Imam 34 godine i sa problemima koji su ne zadesili proteklih godina, moram da budem oprezan. Ipak, sve dok se osećam dobro i zdravo, želim da pokušam da igram. Zato sam prošao te procese rehabilitacije i treninga poslednjih par godina", kaže Mari.

Teniser iz Danblejna ima mnogo veće ciljeve od pukog takmičenja.

"Ne želim da se osećam dobro samo da bih trenirao, želim da se odećam dobro i na mečevima. Zato se trudim da igram što je moguće više", poručio je Endi.

Njegov protivnik na startu turnira u Holandiji je Aleksander Bublik iz Kazahstana, koji je pomalo neočekivano, pobedom protiv Aleksandera Zvereva, osvojio protekle nedelje turnir u Monpeljeu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.