Mari: Dete važnije od tenisa

Izvor: B92, 17.Jan.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Dete važnije od tenisa

Endi Mari rekao je da mu je rođenje deteta trenutno najvažnija preokupacija i da će napustiti turnir ukoliko to okolnosti budu zahtevale.

Njegova supruga Kim bi trebalo da se porodi tokom druge nedelje Australijan opena, a Britanac je uzbuđen zbog velike životne promene.

"Dete mi je najvažnije i moja suprguga je bitnija od teniskog meča. Najviše vremena provodim razmišljajući o svom detetu. To je bitna i uzbudljiva promena. To će biti nešto novo za mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nova iskustva su uvek dobra. Fokusiran sam kada treniram, ali kada sam van toga, situacija je dručaija“, rekao je Mari.

Pre 15 meseci Novak Đoković je postao otac, pa u potpunosti razume situaciju u kojoj se nalazi Mari.

„Rano je da se sada priča o finalu, ali razumem poziciju u kojoj je Mari. Imajući u vidu te okolnosti, naravno da ga podržavam i slažem se sa njegovom odlukom. Uradio bih isto. I ja sam postao otac, pre skoro 15 meseci i potpuno razumem poziciju u kojoj se on nalazi. On jeste jedan od favorita za trofej u Melburnu, ali, opet - razume Endi da postoje neki drugi prioriteti u životu. Drago mi je da tako razmišlja", rekao je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britanac "presekao": Napustiću Australijan open!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2016

Endi Marej je "presekao". Rođenje deteta je trenutno najvažnija preokupacija u njegovom životu i, ukoliko to okolnosti budu zahtevale, napustiće Australijan open!..Supruga Kim bi trebalo da se porodi tokom druge nedelje prvog Grend slema u sezoni, a Britanac ne krije uzbuđenje zbog velike životne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.