Marej zaposlio Anine bivše trenere

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej zaposlio Anine bivše trenere

Najbolji teniser Velike Britanije Endi Marej brzo je pronašao zamenu za otpuštenog trenera Aleksa Koreču.

Endi Marej, trenutno četvrti teniser sveta, nalazi se u evidentnoj krizi, pošto je posle izgubljenog finala na Australijan Openu nastupio na tri turnira, i na sva ti ispadao već kod prve prepreke, ne osvojivši ni jedan set.

Škot je pokušao da nađe rešenje i objavio da će u narednom periodu sarađivati sa bivšim trenerima Ane Ivanović, Svenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gronefeldom i Darenom Kejhilom.

Srpska teniserka je postizala najveće domete u karijeri upravo dok je radila sa Svenom Gronefeldom, koji je deo "Adidasovog" programa za razvoj. U to vreme je osvojila Rolan Garos i izbila na prvo mesto WTA liste.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.