Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej operisao kuk, vraća se za Vimbldon

MELBURN - Britanski teniser Endi Marej operisao je danas kuk u Melburnu i prema prvim prognozama trebalo bi da se vrati na teren uoči Vimbldona, prenosi Rojters.

"Nisam još završio sa tenisom na najvišem nivou. Vjerujem da ću biti spreman za sezonu na travi", izjavio je Marej, trenutno 19. igrač svijeta.

On je van terena od Vimbldona prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << godine, pokušao je da se vrati nedavno na egzibiciji u Abu Dabiju kada je nastupio poslije otkaza Novaka Ðokovića, ali je lako izgubio od Roberta Bautiste-Agusta 6:2 i odlučio je da ode na operaciju.

Marej je u karijeri osvojio 45 trofeja, od čega tri gren slem titule (dva Vimbldona i US open), a u Melburnu je izgubio svih pet finala.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marej operisao kuk, vraća se za Vimbldon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2018

Britanski teniser Endi Marej operisao je danas kuk u Melburnu i prema prvim prognozama trebalo bi da se vrati na teren uoči Vimbldona, prenosi Rojters..."Nisam još završio sa tenisom na najvišem nivou. Verujem da ću biti spreman za sezonu na travi", izjavio je Marej, trenutno 19. igrač sveta...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.