Majer položio reket: Đere u polufinalu Umaga

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majer "položio reket": Đere u polufinalu Umaga

Srpski teniser izborio polufinale turnira u Umagu.

Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Umagu, pošto je večeras savladao Argentinca Leonarda Majera 6:4, 6:7 (6:8), 6:3.

Đere će u polufinalu igrati protiv Mađara Atile Balaža, koji je u tri seta savladao Italijana Stefana Travalju.

Kasnije večeras za polufinale će se boriti i Dušan Lajović, protiv Slovenca Aljaža Bedenea. Turnir u Umagu igra se za ukupni nagradni fond od 482.060 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umag - Đere porazio Majera, za finale protiv Mađara!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019

Neizvesno je bilo u drugom setu...Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u polufinale turnira u Umagu pošto je savladao Argentinca Leonarda Majera sa 2:1 i setovima (6:4, 6:7, 6:3)...Đere je relativno lako stigao do prvog seta, međutim velika je borba viđena u drugom kada je Argentinac...

Nastavak na Sportske.net...

Đere i Lajović u polufinalu Umaga

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2019, 08:18

Teniseri Laslo Đere i Dušan Lajović plasirali su se u polufinale turnira u Umagu...Đere se u polufinale plasirao pošto je sinoć savladao Argentinca Leonarda Majera 6:4, 6:7, 6:3...Njegov naredni protivnik je Mađar Atila Balaž, koji je u tri seta savladao Italijana Stefana Travalju...Dušan Lajović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.