Majami: Serena se provukla do trećeg kola

Izvor: Press, 25.Mar.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Serena se provukla do trećeg kola

Serena Vilijams počela je pobedom nastup u Majamiju, ali je imala mnogo problema u drugom kolu.
foto: b92.net
Prva teniserka sveta pobedila je sunarodnicu Kristinu Mekhejl sa 6:3, 5:7, 6:2 posle više od dva sata borbe.
Amerikanka je odlično počela, povela je sa 5:1 i rutinski je dobila prvi set, ali se u nastavku sve promenilo. 

Iako je Vilijamsova i drugi set počela brejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i vođstvom od 2:0, Kristina Mekhejl se vratila, spasla je u 10. gemu meč loptu i izborila se za treći set u kojem ipak nije imala šansu – 6:2. 

Rivalka Vilijamsovoj u trećem kolu biće Zarina Dijas. 

Dalje je prošla i Simona Halep koja je komplikovala protiv Darije Kasatkine ali je ipak završila posao u dva seta – 6:3, 7:5. 

U prvom setu Halepova je dva puta gubila prednost brejka, da bi set završila napravivši još dva brejka. U drugom setu je lagano išla ka pobedi, povela je sa 5:2, a onda je pozvala trenera Darena Kejhila i izgubila je tri vezana gema. 

U finišu seta Kasatkina nije uspela da iskoristi momentum, pa je mnogo iskusnija Rumunka prošla u treću rundu gde je očekuje duel sa Julijom Gerges. Nemica je izbacila 26. nosioca Samantu Stosur sa 2-1.
 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.