Majami: Posle preokreta, Bojana u drugom kolu

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Posle preokreta, Bojana u drugom kolu

Bojana Jovanovski se plasirala u drugo kolo WTA turnira Premijer serije u Majamiju. Srpska teniserka je bila bolja od Nemice Mone Bartel sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:2) posle sat i 49 minuta igre. Ovo je bio peti okršaj dve teniserke i sada je 3:2 za Nemicu koja je na turnir došla kao 39. igračica sveta. Jovanovski je na 65. mestu WTA liste.

U narednom kolu, Jovanovski će snage odmeriti sa Elenom Svitolinom, koja je u prvom kolu bila slobodna. Sa Ukrajinkom Jovanovski je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igrala jednom, u Bakuu, prošle godine i izgubila.

U uvodnom kolu turnira u Majamiju, eliminisana je Aleksandra Krunić, dok su u prvom kolu Jelena Janković i Ana Ivanović slobodne.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana bolja od 39. na svetu

Izvor: B92, 25.Mar.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Majamiju...Ona je u meču prve runde savladala Monu Bartel iz Nemačke, trenutno 39. igračicu sveta, sa 3:6, 6:3, 6:2 za jedan čas i 49 minuta igre...Bojana će se u drugom kolu sastati sa 26. nositeljkom Jelinom Svitolinom...

Nastavak na B92...

Jovanovski u drugom kolu turnira u Majamiju

Izvor: Studio B, 25.Mar.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo WTA turnira premijer serije u Majamiju savladavši na startu Nemicu Monu Bartel u tri seta - 3:6, 6:3, 6:2...Bio je ovo prvi međusobni duel trenutno 65. i 39. teniserke sveta...Jovanovski se u drugom kolu sastaje sa Ukrajinkom Elinom Svitolinom,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.