Majami: Grkinja izbacila nestrpljivu Krunićevu

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Grkinja izbacila nestrpljivu Krunićevu

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je na startu turnira u Majamuju. Bolja od 49. igračice sveta bila je Marija Sakari sa 7:5, 6:1.

Grkinja je slavila za nešto manje od sat i po vremena, a utisak je da je Krunićeva sama sebe pobedila. Srpkinja je u nekim ključnim trenucima bila suviše nestrpljiva i tri pozicije lošije plasiranoj rivalki na WTA listi olakšala je posao u njihovom drugom međusobnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << duelu.

Interesantno, i prvi put sastale su se u Majamiju, u kvalifikacijama 2016. godine i tada je Sakari bila bolja - 7:6, 6:1.

Grkinja je u prvom setu napravila brejk već u drugom gemu, Srpkinja je uzvratila u sledećem, ali je 52. teniserka na WTA listi u 12. gemu ponovo oduzela servis protivnici i povela sa 1:0.

Krunićeva je u trećem gemu drugog seta prokockala dve brejk lopte, a već u sledećem Sakri je kaznila za 3:1. Srpkinja na sledeći servis protivnice nije realizovala još četiri brejk lopte i to je praktično bio kraj. Grkinja je ubrzo četvrti put oduzela servis protivnici i zakazala duel sa Anet Konaveit u sledećem kolu.

1. kolo

Cirenko - Tomljanović 1:2

Mekhejl - Kanepi 1:2 (predaja)

Larson - Siniakova 2:1

Hadad Maia - Votson 2:0

Sasnovič - Kristina Pliškova 2:1

Anisimova - Vang 2:1

Bondarenko - Van Ujtvank 1:2

Liu - Osuugve 2:0

Pera - Aruabarena 2:0

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NEUSPEH NA STARTU: Grkinja izbacila Krunićevu!

Izvor: Kurir, 21.Mar.2018

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je na startu turnira u Majamuju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.