Maja Mandžuka i Bobin sin u vezi?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Mandžuka i Bobin sin u vezi?

Glumica Maja Mandžuka (29) i sin proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, Filip (26), već nekoliko meseci kriju romansu u koju su uplovili nakon raskida dugih veza.

Iako ovu informaciju nijedno ne želi da potvrdi, novopečeni par često se može videti kako uživa na beogradskom splavu "Fristajler".

Maja je pre pola godine raskinula vezu sa biznismenom Denisom Damjanovićem sa kojim je bila 11 godina, dok je Filip nedavno okončao romansu sa manekenkom Sofijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milošević.

Beogradski mediji su pre nekoliko godina pisali da je sin proslavljenog tenisera bila u vezi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović (38). Neke novine su čak tvrdiled da se Lepa Brena naljutila na poznatu pevačicu zbog svega toga.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.