Izvor: Piplmetar.rs, 07.Maj.2024, 13:30

Madrid nećemo pamtiti po dobrom

Na mastersu u Madridu poslednji je učešće otkazao Jirži Lehečka, koji je pri rezultatu 3:3 i 30:15 u prvom setu predao meč Feliksu-Ože Alijasimu. 
On je treći teniser, koji je odustao od takmičenja na ovom turniru. Prethodno je njemu u četvtrtfinalu Danil Medvedev predao meč. Lehečka je vodio 1:0 u setovima kada je Rus odustao zbog problema sa preponom. 
A prvi je od turnira odustao Janik Siner, koji nije ni izlazio na teren. Italijan je trebalo da igra upravo protiv finaliste Madrida Ože-Alijasima, ali je zbog povrede kuka dan ranije odlučio da se povuče. 
Inače, Karlos Alkaraz je u četvrtfinalu izgubio od Rubljova, koji je drugi finalista. takođe...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Đoković o duelima sa Nadalom: Jedan od najvećih izazova, takva upornost i intenzitet su retki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 10:00

Počinje Masters u Rimu, Srbiju predstavljaju četiri tenisera, a najveće šanse ima Novak Đoković koji je na "Foro Italiku" u finalu pobeđivao šest puta. Titulu brani Danil Medvedev, a na turniru neće igrati Janik Siner i Karlos Alkaraz...Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je u prvom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.