MASTERS SINSINATI: Senzacija! Krajinović RASTURIO Dominika Tima da se sve PUŠILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 08:00

MASTERS SINSINATI: Senzacija! Krajinović RASTURIO Dominika Tima da se sve PUŠILO

Treći igrač planete potpuno nemoćan.

Filip Krajinović napravio je pravu senzaciju na Sinsinatiju i u dva seta eliminisao drugog nosioca Dominika Tima. Srpski teniser plasirao se u osminu finala Mastersa Sinsinati pobedom protiv trećeg igrača sveta, a drugog nosioca na turniru. Sve je trajalo samo 63 minuta, a rezulta je bio više nego ubedljiv - 6:2, 6:1.

Samo pola sata bilo je potrebno Krajinoviću da dobije prvi set u kome je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva brejka. Pokazao je Krajinović da će biti uporan već u drugom gemu, prvom na Timov servis koji se igrao na razliku. U šestom gemu Filip dolazi do brejk lopte koju odmah pretvara u poen, da bi set završio novim brejkom u osmom gemu, za 6:2 i vođstvo od 1:0.

Filip Krajinovic confident ahead of Dominic Thiem clash https://t.co/yUHfAJU1ov pic.twitter.com/WJsmdDCA1z

— Tennis World USA (@TennisWorlden) August 24, 2020

Na startu drugog seta Krajinović bez izgubljenog poena uzima svoj servis, a zatim ponovo pravi pritisak na servis Tima.Spasao je Tim dve brejk lopte, ali treću nije i to je bio novi brejk za 2:0 u drugom setu. Odservirao je rutinski Filip za 3:0, a Tim je prekinuo niz u narednom gemu, iako je srpski teniser imao i 0:30. Na 4:1, Krajinović je neutralisao tri gem lopte, došao do dve brejk lopte, iskoristio drugu i napravio novi brejk! Odservirao je za pobedu, najubedljiviju u karijeri protiv trećeg tenisera sveta!

U narednom kolu Krajinović igra protiv mađarskog tenisera Martona Fučoviča.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović presrećan posle prve Top 10 pobede

Izvor: RTS, 25.Avg.2020

Srpski teniser Filip Krajinović bio je presrećan posle trijumfa nad Dominikom Timom na startu Sinsinati Mastersa. Krajinović je počistio drugog nosioca rezultatom 6:2, 6:1, posle samo 63 minuta igre. . Osim što je šokirao Tima, Krajinović je stigao i do svog prvog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.