Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 08:45

MASTERS ŠANGAJ: Lajović IZBACIO trostrukog grend slem šampiona

Duel prvog kola.

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 2:0 (6:4, ) u prvom kolu Mastersa u Šnagaju.

Duci je u prvom setu uzeo brejk u prvom gemu, a zatim i u sedmom. Ipak, nije uspeo odmah da završi posao. Vratio se Vavrinka na 5:4, ali drugu priliku je Lajović iskoristio i slavio je sa 6:4.

Odlično je otvorio Srbin i drugi set, ali brejk u tećem gemu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeo da materijalizuje u četvrtom. Isto se desilo i kada je poveo sa 4:3, jer se Sten odmah vartio na 4:4. Imao je i u devetom 15:40 Dušan na servis Švajcarca, ali trostruki grend slem šampion je uspeo uz mnogo muka da se izvuče.

Stiglo je zatim do taj-brejka. Prvi kiks na svom servisu imao je Vavrinka u osmom poenu kada je Duci poveo sa 5:3. Smanjio je na 5:4, ali tada je Lajović imao dva servisa. Ipak, očajan volej je vratio Švajcarca u egal. Prospustio je Duci jednu meč loptu spasao i jednu set šansu Vavrinke, ali na kraju se slavio sa 9:7 i prošao u drugo kolo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović u drugom kolu mastersa u Šangaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2023

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u drugo kolo mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 46. igrača sveta Švajcarca Stena Vavrinku posle dva seta, 6:4, 7:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bravo, Duci: Lajović slomio Vavrinku na startu Šangaja!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2023

Ponovo je bljesnuo Dušan i ostvario veliki korak u Kini Srpski teniser Dušan Lajović sjajno je startovao na turniru u Šangaju pošto je u prvom kolu uspeo da izbaci višestrukog Grend slem šampiona, Stana Vavrinku sa 6:4, 7:6. Duel je trajao sat i 45 minuta, a Duci ostvario najveći trijumf na...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.