MASTERS RIM: Krajinović nije uspeo, Siner u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 17:28

MASTERS RIM: Krajinović nije uspeo, Siner u četvrtfinalu

Srpski teniser poražen u dva seta.

Srpski teniser FIlip Krjinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Rimu pošto ga je u dva seta savladao Italijan Janik Siner (6:2, 7:6 (8:6)) posle sat i 42 minuta igre.

Prvi set preotekao je u potpunosti u znaku Sinera. Italijan je uspeo da dva puta uzastopno oduzme servis Krajinoviću i povede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 4:1 posle čega mu nije bilo teško da osvoji prvi set.

U drugoj se razvila prava borba, iako je Siner već u prvom gemu uspeo da napravi brejk. Međutim, Krajinović mu je uzvratio u četvrtom i izjednačio na 2:2. Do kraja seta nije bilo brejk prilika, pa se otišlo u taj brejk. DSiner je bolje poveo sa 4:1, da bi Krajinović vezao četiri poena i poveo sa 5:4. Međutim, Siner je uspeo da vrati prednost i zatim mini b rejkom iskoristi drugu meč loptu i ostvari pobedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.