MAREJ: Srećan sam zbog Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 12:32

MAREJ: Srećan sam zbog Đokovića

Deluje mu neverovatno da je nekada pobeđivao "Veliku trojku"

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da mu deluje neverovatno da je nekada pobeđivao "Veliku trojku", prenosi Sportklub.

 

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do 23. gren slem pehara u karijeri.

- Srećan sam zbog Đokovića, posle svega što je postigao, zaslužio je. Zaista neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostignuće - istakao je Marej 

Dodaje da svaki uspeh Velike trojke čini i njegova dostignuća značajnim.

- Ponekad kada gledam mečeve velike trojke, zaista pomislim, da li je moguće da sam uspevao da ih pobeđujem na najvećim turnirima. Za 30 godina će ljudi koji možda ne prate tenis toliko mnogo pogledati unazad i reći mi, ti si osvojio samo tri Grend slema. Ali svaki njihov uspeh čini ono što sam ja uradio još većim. Nisam dobio sve mečeve protiv njih, ali sam imao svoj deo - zaključio je Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari: Ne mogu da vjerujem da sam pobjeđivao "Veliku trojku"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2023

Britanski teniser Endi Mari izjavio je da mu djeluje nevjerovatno da je nekada pobjeđivao "Veliku trojku", prenosi Sportklub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.