MAJAMI: Tipsarević opet onaj stari!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJAMI: Tipsarević opet onaj stari!

Posle serije od četiri poraza u prvim kolima turnira širom sveta, Janko Tipsarević je ponovo zaigrao "onaj svoj" tenis. Malo dobro, pa loše, pa dobro... Tek, na kraju pobedio je neugodnog Kevina Andersona!

Posle pet uzastopnih poraza na ATP turu, Janko Tipsarević nagoveštava izlazak iz krize!

Naš as, deveti teniser sveta, vezao je i drugu pobedu na Mastersu u Majamiju. Ovaj trijumf vredan četvrtog kola ostvaren je "u njegovom stilu", sa usponima i padovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preokretima i uz mnogo uložene energije i potrošenih emocija.

U nedelju uveče po našem vremenu, posle tačno dva i po sata odličnog tenisa: (7) Janko Tipsarević - (26) Kevin Anderson 5:6, 7:6, 6:0!

Naredni protivnik našeg tenisera, koji je od eliminacije sa Australijan Opena u januaru gubio u nizu mečeve u Monpeljeu, Marseju, Dubaiju i Indijan Velsu, biće bolji iz meča (11) Žil Simon - Grega Žemlja.

U prvom kolu Majamija, Janko je kao sedmi nosilac bio slobodan, dok je u drugom nadigrao Izraelca Dudija Selu u dva seta - 6:2, 6:4.

Uskoro opširnije...

(MONDO, foto: Beta/AP)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.