Loše vesti za Đokovića

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 23:58

Loše vesti za Đokovića

Prema poslednjim informacijama, postoje šanse da najbolji teniser sveta Novak Đoković propusti US Open i Masters u Sinsinatiju.

Kako prenosi Dejli mejl, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden poslušaće preporuku Centra za zarazne bolesti (CDC) i zabrana o ulasku u zemlju svima koji nisu vakcinisan i dalje biti na snazi.

Ove informacije ne idi na ruku sepskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniseru, koji bi u tom slučaju propustio turnire u Americi, gde prethodno u martu nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju, jer nije vakcinisan protiv virusa korona.

Prethodno se spekulisalo da će SAD od 11. maja ukinuti sve zabrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo loše vesti iz Amerike za Novaka Đokovića: Najbolji teniser sveta neće moći da igra na US openu

Izvor: Danas, 30.Apr.2023, 07:01

Novak Đoković najverovatnije neće moći da nastupi na ovogodišnjem US openu i na mastersu Sinsinatiju, jer predsednik SAD Džozef Bajden neće 11. maja potpisati ukaz o ukidanju zabrane ulaska u SAD osobama koje nisu vakcinisane protiv koronavirusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.