Loš početak za naše u Melburnu...

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš početak za naše u Melburnu...

Kraj za talentovanog Đerea...

Srpski teniser Laslo Djere poražen je u noći izmedju nedelje i ponedeljka u prvom kolu Australijan Opena od Japanca Jošihita Nišioke sa 3:1 (6:4, 3:6, 6:2, 7:6).

Meč je trajao dva sata i 56 minuta.

Na startu prvog seta oba tenisera bila su sigurna na svoj servis, da bi u sedmom gemu Japanac došao do brejka, što je bilo dovoljno da osvoji prvi set.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Već u prvom gemu drugog seta Djere je izgubio na svoj servis, ali je uspeo da uzvrati na isti način i uz još jedan brejk u osmom gemu dodje do preokreta i izjednačenja u setovima.

U potpuno drugačijem ritmu odigran je treći set, ponovo je Japanac rano došao do dva brejka i vodjstva od 4:0. Uspeo je Djere da ribrejkom i gemom na svoj servis smanji zaostatak na 4:2, ali ne i više od toga, te je Nišioka došao do 2:1 u setovima.

Četvrti set obilovao je brejkovima na obe strane. Četiri uzastopna gema donela su brejkove i rezultat 2:2, da bi pitanje pobednika bilo rešeno u taj-brejku.

Djere je izgubio tri poena na svoj servis, te olakšao Japancu da slavi sa 7:1.

Bilo je ovo treće učešće Djerea na Australijan Openu.U sledećem kolu Nišioka će igrati protiv boljeg iz duela izmedju Danijela Evansa i Mekenzija Mekdonalda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.