Lola Radivojević osvojila Niš Open 2019.

Izvor: RadioCity.rs, 05.Maj.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lola Radivojević osvojila Niš Open 2019.

Lola je u finalu međunarodnog teniskog turnira Serbia Junior Tour/ Niš Open 2019 za juniorke i juniore do 18 godina, savladala bugarsku teniserku Rallitsu Aleksandrovu sa 2 prema 1 u setovima (1/6, 6/4, 6/3).
Milan Macura je osvojio drugo mesto pošto je u finalu izgubio od Poljaka Aleksandera Orlikowskog sa 2:0  u setovima (7/6, 6/3).

Za prvi reket turnira koji se održao na terenima Teniske akademije Živković, borilo se skoro 250 >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << tenisera i teniserki  iz velikog broja zemalja (Srbija, Mađarska, Holandija, Bugarska, Slovačka, Rusija, Slovenija, Austrija, Hrvatska, Novi Zeland, Rumunija, Kina, Makedonija, Crna Gora, Grčka, Poljska, Ukrajina, BIH, Indija, Francuska, Norveška, Švajcarska, Izrael, Finska, Švedska, Italija, Japan, Belgija.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlada niška teniserka osvojila prvu ITF titulu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2019, 09:51

Pobedom od 2:1 (1:6, 6:4, 6:3) nad tri godine starijom Ralicom Aleksandovom iz Bugarske u finalu turnira "Serbia junior tour" u Nišu, 14-godišnja Lola Radivojević iz Teniske akademije Živković osvojila je prvu titulu u ITF seriji...Lola Radivojević je slavila u meču koji je trajao više od tri...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.