Lola Radivojević donela u Niš dva pehara

Izvor: RadioCity.rs, 18.Jun.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lola Radivojević donela u Niš dva pehara

 Lola je u finalu bila bolja od prve nositeljke turnira teniserke Eve Garceve iz Rusije sa 2:0 (6:3, 6:4). Lola je nakon ove pobede upisala drugi ITF trijumf i nastavila sa sjajnim partijama. Teniserka niške akademije je u dublu stigla do vicešampionske titule u paru sa Anđelom Petrović (TAŽ).
„Iza mene je sjajan turnir, vraćam se kući sa dva pehara. Zadovoljna sam svojom igrom, igrala sam hrabro i koncentrisano. Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << da će u narednom periodu biti puno razloga za zadovoljstvo.“ – istakla je Lola Radivojević na ceremoniji dodele pehara.
Tokom vikenda je i u Skoplju završen međunarodni turnir na kome je tim Teniske akademije Živković ostvario zapažene rezultate. Radi se o turniru iz serije Tennis Europe u konkurenciji do 16 godina. Emilija Zdravković (TAŽ) je osvojila vicešampionsku titulu, a Anja Stanković je zauzela treće mesto.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.