Lekcija Ajle Tomljanović: Jankovićeva porazom u Brizbejnu počela sezonu

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekcija Ajle Tomljanović: Jankovićeva porazom u Brizbejnu počela sezonu

Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (6), 6:0.

Čak šest brejkova viđeno je u prvom setu, Jelena je prvi vođstvu Tomljanovićeve na 6:5 tri puta sprečila set-loptu za izjednačenje, zatim u taj-brejku jednu nije iskoristila, za šta je kažnjena nizom od tri poena. U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << setu, Tomljanovićeva je odigrala simultanku, ne izgubivši ni gem.

Protivnica hrvatskoj teniserki u drugom kolu biće Ukrajinka Svitolina, koja je pobedila Magdalena Ribarikovu iz Slovačke sa 6:0, 6:2.

Srbiju će u nastavku turnira u Brizbejnu predstavljati još Ana Ivanović. Ona je postavljena za drugog nosioca i u prvom kolu je slobodna. Njena protivnica u narednoj rundi biće pobednica duela Gajdošova - Žang.

U dublu, Ivanovićeva je startovala pobedom u tandemu sa Anđelikom Kerber, sa 6:4, 6:1 protiv Klaudije Jans-Ignačik i Andreje Klepac. U narednom kolu, igraće protiv pobednica iz duela Garsija / Srebotnik - Petković / Ribarikova.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena porazom od Hrvatice započela 2015. godinu!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015

Srpska teniserka završila učešće na turniru u Brizbejnu već u prvom kolu. Bolja od nje bila je Ajla Tomljanović sa 2:0 u setovima..Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros, u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu (Australija) izgubila od Ajle Tomljanović...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.