Lejver: Kalendarski slem? Novak je pokazao da se može

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejver: Kalendarski slem? Novak je pokazao da se može

Legendarni Rod Lejver istakao je da najboljim teniserom sveta smatra Rodžera Federera.

Švajcarac je ove sezone u Australiji osvojio 20. Gren slem titulu, u karijeri je ukupno osvojio 98 trofeja i rekorder je po broju uzastopnih nedelja provedenih na prvom mestu na ATP listi - 237.

"Kada pričamo o najboljem svih vremena, Rodžer je prvi koji mi pada na pamet. Najbolji je na svetu. Imao sam sjajnu karijeru, ali ne može da se meri sa onim što je on >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uradio", kazao je Lejver.

Kako će se naredne godine obeležiti pola veka od najvećeg dostignuća u Open eri i sezone kada je Rod Lejver osvojio sva četiri Gren slema, novinare je zanimalo očekuje li legendarni Austraijanac da iko to ponovi.

"Verujem da je moguće.Đoković je već to uradio. Problem je što morate da budete vrlo dobri svih 10 meseci, a mnogo tga se dešava u tenisu", doda je Lejver.

Đoković je istovremeno bio vlasnik sva četiri najveća trofeja posle osvajanja Rolan Garsa 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.