Lejdi Gaga i Serena Vilijams biće domaćice Met Gale

Izvor: B92, 11.Okt.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga i Serena Vilijams biće domaćice Met Gale

Američka pevačica Lejdi Gaga i profesionalna teniserka Serena Vilijams će u maju iduće godine biti, uz nezaobilaznu modnu urednicu američkog izdanja časopisa Vog Anu Vintur, domaćice i voditeljke Met Gale, jednog od najposećenijih modnih događaja godine u Njujorku.

Institut za kostime, koji radi u sklopu Metropoliten muzeja umetnosti, tradicionalno će organizovati gala veče, raskošan događaj koji slavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << modu, a slavne zvezde na odgovarajuć će način morati da ispune i interpretiraju zadani "dress code", te ga pokazati na crvenom tepihu.

Modno gala veče odvija se u centralnom predvorju muzeja, a cilj je prikupiti novčana sredstva za Institut za kostime, odeljenje Metropolitena posvećeno modi.

Ulaznica za Met Galu košta 30.000 dolara.

Uticaj moćne modne urednice Anne Wintour je toliki da se od 2014. prostor posvećen Institutu za kostime zove Centar za kostime Ana Vintur.

Uz slavnu modnu urednicu, Lejdi Gagu i Serenu Vilijams, događaj koji će se održati 6. maja 2019, vodiće i kreativni direktor modne kuće Guči Alesandro Mišel i britanski pevač Hari Stajls.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.