Kecmanović pobedio Monteira na startu Rolan Garosa, Đere eliminisan nakon ponoćnog maratona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 06:12

Kecmanović pobedio Monteira na startu Rolan Garosa, Đere eliminisan nakon ponoćnog maratona

Srpski teniser Laslo Đere zaustavljen je na startu Rolan Garosa, nakon što je u skoro nestvarnom meču i pet sati borbe poražen od Nemca Danijela Altmajera posle super taj-brejka 7:5, 6:4, 6:7 (6:8), 5:7, 7:6 (10:6).
Đere je nadoknadio dva seta minusa, spasio je pet meč lopti, ali nije uspeo da dođe do pobede.
Janik Siner startovao pobedom na Rolan Garosu
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas na startu takmičenja pobedio Amerikanca Kristofera Jubanksa 6:3, 6:3, 6:4.
Meč je trajao dva sata i devet minuta. Siner je drugi teniser sveta, dok je Jubanks 46. na ATP listi. Ovo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U PARIZU: Đere poražen posle bitke duge pet sati i sedam minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2024

Srpski teniser Laslo Đere poražen je na startu Rolan Garosa od Nemca Danijela Altmajera posle super taj-brejka 7:5, 6:4, 6:7 (6), 5:7, 7:6 (10:6) i borbe duge pet sati i sedam minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Ne bih rekao da mi nije mesto ovde!" Laslo Đere emotivan posle najdužeg meča u karijeri i poraza u Parizu: Nisam osetio da sam prelomio meč

Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2024

Sa 2:0 u setovima je gubio Laslo Đere u 1. kolu Rolan Garosa protiv Nemca Altmajera. Potom je stigao taj zaostatak, spasio čak četiri meč lopte u petom setu (ukupno pet u meču), ali nije uspeo posle maratona koji je trajao pet sati i pet minuta da se plasira u 2. kolo drugog grend slema u sezoni.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.